Όροι Χρήσης

Παρέχεται η άδεια λήψης δεδομένων του δικτυακού τόπου μέσω δικτύου (downloading) με υλικό από το www.eprint.gr σε άλλο χρήστη και εκτύπωσης του υλικού το οποίο περιλαμβάνεται στον δικτυακό τόπο αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση των χρηστών υπό την απαράβατη προϋπόθεση ότι δεν θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και ότι δεν τροποποιούνται, αλλοιώνονται ή διαγράφονται εμπορικά σήματα, είτε της εταιρίας Aφοι Τσιριγώτη Ο.Ε ή οποιουδήποτε τρίτου, φυσικού ή νομικού, προσώπου. Η άδεια αυτή μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, με μονομερή τροποποίηση των όρων χρήσης. Απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη χρήση του υλικού το οποίο διατίθεται στο δικτυακό αυτό τόπο, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: της τροποποίησης, αλλοίωσης, μεταγλώττισης, διαμόρφωσης, αναπαραγωγής, διανομής, μεταβίβασης, πώλησης, αναδημοσίευσης, αποστολής δεδομένων σε άλλο υπολογιστή (upload) με οιοδήποτε τρόπο οποιασδήποτε πληροφορίας (στο σύνολό της, τμηματικά ή περιληπτικά) η οποία παρέχεται στο δικτυακό αυτόν τόπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής των στο Διαδίκτυο ή της διάθεσης των πληροφοριών αυτών στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε άλλον τρόπο.Υλικό το οποίο λαμβάνουν οι χρήστες στον υπολογιστή τους μέσω δικτύου (downloading) συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά λογισμικού, αρχείων, γραφικών, δεδομένων ή άλλων στοιχείων, ανήκει στην εταιρία Aφοι Τσιριγώτη Ο.Ε ή σε τρίτα πρόσωπα τα οποία της έχουν χορηγήσει σχετική άδεια χρήσης του υλικού αυτού. Τα ως άνω πρόσωπα διατηρούν όλα τα συναφή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και κυριότητας επί του εν λόγω τυχόν παραχωρηθέντος κατά χρήση υλικού των.

Aσφάλεια Συναλλαγών & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων χρέωσης

Η εταιρεία μας για την μέγιστη διασφάλιση των συναλλαγών έχει επιλέξει να συνεργάζεται με 2 από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης πληρωμών μέσω κάρτας την Viva Payments και το Paypal. Έτσι ΟΛΕΣ οι πληρωμές δεν περνάνε ΚΑΘΟΛΟΥ μέσω του site μας διασφαλίζοντας 100% από μέρους μας τα στοιχεία της κάρτας σας καθιστώντας ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δoθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία, για να μην πέσουν σε χέρια τρίτων. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του www.eprint.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Προσφορές & Κουπόνια

Κατά καιρούς η εταιρεία μας εφαρμόζει προσφορές σε προϊόντα τα οποία παράγει η ίδια με σκοπό την οικονομική κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Κάθε προσφορά συνοδεύεται από τους όρους της οι οποίοι αναγάφονται συνήθως με αστερίσκο στο κάτω μέρος της προσφοράς. Οι προσφορές χωρίζονται σε δύο τύπους . Προσφορές με ήδη εφαρμοσμένη την έκπτωση στην αρχική τιμή του προϊόντος και προσφορές οι οποίες εφαρμόζονται στο καλάθι ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με την χρήση ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ .Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την ΜΗ ΧΡΗΣΗ του κωδικού προσφοράς από τον χρήστη και η τιμολόγηση-χρέωση του πελάτη θα γίνεται κανονικά με βάση το αναγραφόμενο ποσό κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς.

Ακυρώσεις 'η αλλαγές στην παραγγελία

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του ΜΟΝΟ εντός 12 ωρών από την ημερομηνία και ώρα που αναφέρεται στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Αν επιθυμείτε τυχόν αλλαγές στην παραγγελία σας ή στο προς εκτύπωση αρχείο σας τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στο συντομότερο δυνατό και ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ 12 ωρών. Μετά το πέρας των 12 ωρών και εφόσον η παραγγελία σας έχει εκτυπωθεί από την εταιρεία μας με βάση τις προδιαγραφές που ζητήσατε τότε έχετε την υποχρέωση παραλαβής & πληρωμής της παραγγελίας σας.

Η ενημέρωση της εταιρείας μας για θέματα αλλαγών στο εικαστικό, την ποσότητα παραγωγής ή την τιμολόγηση γίνεται ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ email ή φαξ στο 210 5738 829 .

Διαφορές

Για οποιαδήποτε διαφορά από τις συναλλαγές σας με την εταιρεία μας, αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια Αθηνών. Η εταιρεία μας ευθύνεται μόνο για την καλή ποιότητα κατασκευής των εντύπων της παραγγελίας και όχι για τον τρόπο χρήσης τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ,ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ & ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ιδανικές συνθήκες υγρασίας, θερμοκρασίας και ακτινοβολίας.

Οι ιδανικές συνθήκες ορίζονται με βάση τα ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ σε: 20° έως 25° βαθμούς Κελσίου και σχετική υγρασία από 35% έως 55% (ελάχιστο: 10°C ,15% υγρασία – μέγιστο: 27.2°C, 85% υγρασία).

Αποθηκεύετε πάντα τα προϊόντα σας σε σκιερό μέρος και μην αφαιρείτε την προστατευτική συσκευασία τους μέχρι την στιγμή χρησιμοποίησης τους.

Σε περίπτωση ΚΑΚΕΚΤΥΠΩΝ εντύπων η εταιρεία μας ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ και ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Με την καταχώρηση παραγγελίας στην πλατφόρμα μας έχετε λάβει γνώση των προδιαγραφών σχεδιασμού για τα αρχεία που μας παραδίδετε. Για να ενημερωθείτε για τις προδιαγραφές πατήστε εδώ